Geschonden graf

In Geschonden graf, deel vijf in Val McDermids Karen Pirie-reeks, is Pirie op de juiste plek op de juiste tijd en doet een bijzondere ontdekking.

Paperback:
24,99
E-book:
12,99

Synopsis

Samenvatting

Wanneer er in Geschonden graf, het vijfde deel van Val McDermids Karen Pirie-thrillerreeks, een lijk wordt gevonden in de afgelegen Schotse Hooglanden, is rechercheur Karen Pirie net op de juiste tijd op de juiste plaats. Het lichaam is begraven samen met spullen uit een oude erfenis, en dus wijst alles op een cold case. Nieuw bewijs suggereert echter iets anders, en het is nu aan Karen om uit te zoeken wat er is gebeurd. Het duurt echter niet lang of Karen moet zich verdiepen in een andere zaak, een schokkende misdaad die ze dacht te hebben voorkomen. Terwijl ze stap voor stap dichter bij de waarheid komt, lijkt alles erop te wijzen dat ze met een verschrikkelijke vorm van gerechtigheid te maken heeft... Val McDermid is de internationale bestsellerauteur van de Tony Hill en Carol Jordan-reeks. Haar werk is onderscheiden met o.a. de Diamond Dagger Award en de Gold Dagger Award, de prijs voor de beste Engelse thriller. Ze wordt in meer dan dertig talen uitgegeven en haar werk is wereldwijd al meer dan 16 miljoen keer verkocht.

Specificaties

ISBN: 9789021027258
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Val Mcdermid
Vertaler: Frank Lefevere
Prijs: 24,99
Aantal pagina's: 336
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 15-06-2021

Specificaties

ISBN: 9789024585991
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Val McDermid
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 410
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 05-09-2019

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten