Geniaal geheim

E-book:
7,99
  • Wereldwijd zijn er meer dan 100 miljoen exemplaren van Baldacci's boeken verkocht
  • Baldacci's werk is in 45 talen vertaald
  • Deel 3 van de King & Maxwell-reeks
  • Baldacci heeft meer dan 30 thrillers, romans, jeugdthrillers en kinderboeken geschreven

Synopsis

Samenvatting

Op het terrein van de Farm, het ultrageheime trainingscomplex van de CIA, wordt het lichaam gevonden van Monk Turing. Turing was werkzaam in het nabijgelegen Babbage Town, een mysterieus complex waar wetenschappers aan de meest geavanceerde microprocessor ter wereld werken. Hoewel de politie vermoedt dat het om zelfmoord gaat, zijn er toch ook twijfels. Sean King en Michelle Maxwell - voormalige agenten van de Secret Service - worden door de eigenaren van Babbage Town ingehuurd om de zaak te onderzoeken. Algauw komen ze erachter dat 's nachts in het diepste geheim vliegtuigen landen op de Farm. En dat de bewoners van Babbage Town zich misschien met meer bezighouden dan alleen hun wetenschappelijke werk.
De sleutel tot alle raadsels lijkt te liggen bij een tienjarig meisje dat hoogbegaafd is. Maar wie weet haar zover te krijgen dat zij de geheimen van Babbage Town en de Farm onthult?

'Het duo King en Maxwell trad al eerder op in thrillers van de Amerikaanse auteur (1960). Goed geschreven, met vaart en spannend.' - Redactie (NBD|Biblion recensie)

Specificaties

ISBN: 9789044960716
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): David Baldacci
Vertaler: Rogier van Kappel
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 422
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 24-08-2009

Gerelateerde artikelen