Geheimen in het duister

Boek 2 van de Geheimen-serie. Alice is een onopvallende tiener met een duister verleden: haar moeder heeft lang geleden haar stiefvader vermoord, en zit nog altijd in een psychiatrische inrichting…

E-book:
9,99
Geheimen in het duister Deel 2

Synopsis

Samenvatting

Alice is een onopvallende tiener van zestien met een duister verleden. Iedereen weet dat haar moeder haar stiefvader heeft vermoord toen ze even oud was als Alice, en dat ze nu in een psychiatrische inrichting zit. Haar omgeving, ook haar eigen grootouders, vraagt zich af of Alice dezelfde bezetenheid heeft als haar moeder.

Wanneer Alice de leukste jongen van de klas, Craig Harrison, meeneemt naar haar eindexamenfeest, is ze dolgelukkig. Maar wat een mooie avond leek te worden draait uit op een nacht-merrie, en Alice is bang dat ze geworden is wat iedereen vreesde.

Alice wordt naar haar tante gestuurd om weer tot haarzelf te komen, en op een dag neemt haar tante haar mee naar de inrichting van haar moeder. Daar wordt de waarheid over Alice’ duistere verleden op dramatische wijze duidelijk...

Lees hoe het verhaal van Alice' moeder Karen begon in 'Geheimen op zolder', het eerste boek in de tweedelige Geheimen-serie!

Specificaties

ISBN: 9789026155369
NUR: 335
Type: E-book
Auteur(s): Virginia Andrews
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 261
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning
Verschijningsdatum: 15-12-2020