Een dans met draken 1 Oude vetes, nieuwe strijd

‘De enige fantasy-reeks die zich mijns inziens kan meten met J.R.R. Tolkiens In de Ban van de Ring.’ Chicago Tribune ‘Een aangrijpende combinatie van mythische, meeslepend historische en intens persoonlijke elementen.’ Chicago Sun-Times

E-book:
9,99
Gebonden:
34,99
Een dans met draken 1 Oude vetes, nieuwe strijd Deel 5.1
Een dans met draken 1 Oude vetes, nieuwe strijd Deel 5.1

Synopsis

Samenvatting

Het Lied van IJs en Vuur 5 - Een Dans met Draken - 1 OUDE VETES, NIEUWE STRIJD

Met zijn aangrijpende en veelomvattende kronieken over de levens, de liefdes en de ambities van de Starks, de Lannisters en al die andere grote families van de Zeven Koninkrijken, ondergebracht in de boeken van Het Lied van IJs en Vuur, schept George R.R. Martin een meesterwerk waarmee hij wereldwijd een miljoenenpubliek aan zich weet te binden. De HBO-televisieserie Game of Thrones, gebaseerd op de boeken van Het Lied van IJs en Vuur, is eveneens een groot succes.

De toekomst van de Zeven Koninkrijken staat op het spel.

In het oosten regeert Daenerys Targaryen, bijgenaamd Stormgeboren, de laatste telg van Huis Targaryen, met haar drie draken over een stad van stof en bloed. Maar Daenerys heeft vele vijanden die niets liever willen dan haar zo snel mogelijk onttronen. Wanneer de vijandelijke legermachten optrekken, is er evenwel één jongeman die met een heel speciale reden op zoek gaat naar de drakenkoningin. Is hij de verlosser waar zo reikhalzend naar wordt uitgezien?

In het hoge noorden, machtig en onaantastbaar, verrijst de Muur. Daar wacht Jon Sneeuw, 998ste opperbevelhebber van de Nachtwacht, de grootste uitdaging van zijn loopbaan als hij zowel binnen als buiten de Muur vijanden het hoofd moet bieden.

Zal het getij van het lot in deze dagen leiden tot de grootste veldslag sinds mensenheugenis...?

Specificaties

ISBN: 9789024558179
NUR: 334
Type: E-book
Auteur(s): George R.R. Martin
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 1917961
Uitgever: Luitingh Fantasy
Verschijningsdatum: 16-04-2012

Specificaties

ISBN: 9789024556335
NUR: 334
Type: Gebonden
Auteur(s): George R.R. Martin
Vertaler: Renée Vink, Jet Matla, Niels van Eekelen
Prijs: 34,99
Aantal pagina's: 720
Uitgever: Luitingh Fantasy
Verschijningsdatum: 18-04-2023