Een bliksemflits

‘Een bliksemflits’ is het tweede boek in de vierdelige Hudson-serie. Als Rain wordt aangenomen op een toneelschool, lijkt ze haar droom bereikt te hebben. Maar die droom wordt een nachtmerrie…

Paperback:
19,99
E-book:
9,99
Een bliksemflits Deel 2
Een bliksemflits Deel 2

Synopsis

Samenvatting

‘Een bliksemflits’ is het tweede boek in de vierdelige Hudson-serie van Virginia Andrews.
Rain kan na haar jeugd in een van de armste wijken van Washington maar moeilijk aarden in haar nieuwe leven tussen de rijken der aarde. Ze voelt zich meer dan ooit een buitenstaander. De enige ontsnapping die ze kan vinden is in haar nieuwe passie voor het theater.
Als Rain wordt aangenomen op een van Engelands meest prestigieuze toneelscholen, gaat ze in Londen wonen bij haar oudtante Lenora, van de vermaarde Endfieldfamilie. Hun landhuis is imposant en een statig bewijs van een lange geschiedenis. Maar iets klopt er niet. Rain hoort ’s nachts voetstappen en het hoge, ijle gelach van een meisje. Ze ziet licht branden in kamers die hermetisch gesloten horen te zijn. Alles aan het huis – de atmosfeer, de stilte, zelfs de zwaarmoedige huishoudstaf – is koud en zielloos.
Achter de ijzige schijn van rijkdom en privileges ligt een onuitsprekelijk geheim. Een geheim dat Rains kostbare dromen kan veranderen in een nachtmerrie…

Lees hoe het verhaal van Rain begon in ‘Als een regenbui’ en verdergaat in ‘Het oog van de storm’ en ‘Voorbij de regenboog’, de andere boeken in de vierdelige Hudson-serie!

Specificaties

ISBN: 9789026159060
NUR: 335
Type: Paperback
Auteur(s): Virginia Andrews
Prijs: 19,99
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning
Verschijningsdatum: 08-07-2021

Specificaties

ISBN: 9789026157561
NUR: 335
Type: E-book
Auteur(s): Virginia Andrews
Vertaler: Parma van Loon
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 2147755
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning
Verschijningsdatum: 19-07-2021