Door het sleutelgat

Een huiveringwekkende en fascinerende thriller van Ruth Ware, bekend van de bestseller In een donker, donker bos. Hun droomhuis wordt hun ergste nachtmerrie.

E-book:
12,99
Door het sleutelgat

Synopsis

Samenvatting

Wanneer Rowan online een vacature tegenkomt, lijkt het bijna te mooi om waar te zijn: een betrekking als inwonend oppas met een onthutsend riant salaris. Als ze arriveert bij Heatherbrae House, valt ze meteen als een blok voor deze luxueuze slimme woning en de perfecte familie die er woont.

Wat ze niet weet is dat ze in een regelrechte nachtmerrie terechtkomt – een die eindigt met een dood kind en met Rowan in de cel, beschuldigd van moord.

Ze weet dat ze fouten heeft gemaakt. Maar ze is niet schuldig – zeker niet aan moord. Wat betekent dat iemand anders dat wel is...

Specificaties

ISBN: 9789024588602
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Ruth Ware
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 290
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 31-03-2020

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Jo Nesbø: auteur van de maand mei 2022

In mei 2022 verschijnt het nieuwe boek van de Noorse thrillerauteur Jo Nesbø: 'Rateiland'. Lees hier meer over de thrillerauteur van de maand mei!

Lees meer
Tip- en Toplijsten