Dodenrol

In deel vijftien uit de Kay Scarpetta-serie van Patricia Cornwell probeert Scarpetta een oude vijand te ontmaskeren als een van de meest gevaarlijke moordenaars die ze ooit heeft ontmoet.

Paperback:
22,99
E-book:
12,99

Synopsis

Samenvatting

Dodenrol is het vijftiende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie betekende Patricia Cornwells doorbraak als grondlegger van de pathologisch-anatomische thriller. Kay Scarpetta, hersteld van een gewelddadige confrontatie met een psychopaat, besluit haar leven een nieuwe wending te geven. Ze verhuist van Florida naar South Carolina en begint een privépraktijk voor forensische pathologie. Samen met haar collega’s Pete Marino en Lucy Farinelli wordt ze hier geconfronteerd met een aantal voor haar zeer onthutsende sterfgevallen die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. Dan wordt Scarpetta uitgenodigd naar Rome te komen voor een speciaal onderzoek: een Amerikaanse tenniskampioen is op wrede wijze vermoord. Door tegenstrijdig bewijsmateriaal tasten Scarpetta, de Italiaanse politie en psycholoog-collega Benton Wesley een hele tijd in het duister. Uiteindelijk ontdekt Scarpetta dat er een connectie bestaat tussen deze moord, een niet-geïdentificeerd lichaam van een jongen uit South Carolina en de moord op de echtgenote van een miljardair. Tot haar grote verbazing leiden alle aanwijzingen naar een oude vijand: psychiater dr. Marilyn Self. Patricia Cornwells werk over de vrouwelijke patholoog-anatoom Scarpetta is de bestverkochte thrillerserie ter wereld. Ook werd de serie bekroond met de Edgar Award en de Gold Dagger.

Specificaties

ISBN: 9789021029573
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Patricia Cornwell
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 368
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 15-12-2021

Specificaties

ISBN: 9789024577095
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Patricia Cornwell
Vertaler: Carla Benink
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 1606072
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 07-12-2021

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten