Dodencirkel

Forensisch archeoloog Ruth Galloway doet onderzoek in een zaak van een aantal verdwenen meisjes. Zijn ze slachtoffer van een rituele offering?

Paperback:
19,99
E-book:
4,99 4,99
Dodencirkel Deel 1
Dodencirkel Deel 1

Synopsis

Samenvatting

Deel 1 in de Ruth Galloway-serie: DODENCIRKEL.Als ze niet bezig is met opgravingen van beenderen of andere archeologische vondsten, geeft Ruth Galloway colleges aan de universiteit. Ze woont aan de rand van de afgelegen en verlaten Saltmarsh, een indrukwekkend moerasgebied in Norfolk. Wanneer er een kinderskelet wordt gevonden op de vindplaats van een palencirkel in het moeras, waar Ruth eerder opgravingen heeft gedaan, wordt zij benaderd om de beenderen te dateren. Het skelet blijkt tweeduizend jaar oud, tot grote teleurstelling van inspecteur Harry Nelson, die Ruths hulp had ingeroepen. Hij had gehoopt dat de beenderen van Lucy waren, een meisje dat al tien jaar vermist wordt. Sindsdien krijgt Nelson brieven over Lucy met bizarre verhalen vol verwijzingen naar offerrituelen en met Keltische en Bijbelse teksten. Dan verdwijnt opnieuw een meisje, en Nelson krijgt eenzelfde soort brief over haar. Terwijl de brievenschrijver dichterbij komt en het moeras zich van zijn meest verraderlijke kant laat zien, wordt Ruth het onderzoek in getrokken en brengt haar forensisch archeologische kennis haar in levensgevaar.

Specificaties

ISBN: 9789026159749
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Elly Griffiths
Prijs: 19,99
Aantal pagina's: 272
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning
Verschijningsdatum: 16-08-2021

Specificaties

ISBN: 9789026159756
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Elly Griffiths
Prijs: 4,99 4,99
Aantal pagina's: 236
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning
Verschijningsdatum: 21-10-2021

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten