Delia’s geluk

'Delia's geluk' is het tweede boek in de Delia-serie. Net als Delia de gevaarlijke woestijn naar Mexico heeft doorkruist, roept Edward haar terug naar zijn wereld van rijkdom en luxe in Palm Springs.

E-book:
9,99

Synopsis

Samenvatting

‘Delia’s geluk’ is het tweede deel van de driedelige Delia-serie van bestsellerauteur Virginia Andrews.

Nadat Delia Yebarra de gevaarlijke woestijn terug naar Mexico heeft doorkruist om bij haar goede vriend Ignacio te zijn, is nu de tijd aangebroken om haar Mexicaanse dorp weer te verlaten.
Delia’s neef Edward overtuigt haar ervan om terug te komen naar zijn wereld van rijkdom en luxe in Palm Springs. Delia is al snel een mooie en populaire leerling op een exclusieve school, maar ze voelt zich soms een vreemde in haar nieuwe vaderland. Bovendien blijkt haar droomleventje een donkere kant te hebben: haar kwaadwillige nicht Sophia verspreidt afschuwelijke roddels over haar.
Dan stelt haar tante Isabela haar voor aan Adan, de knappe zoon van een Mexicaans-Amerikaanse politicus. Ze voelen zich direct tot elkaar aangetrokken en krijgen een vurige relatie. Maar Delia’s eenvoudige komaf blijft door haar hoofd spoken, net als Ignacio…
Dan slaat het noodlot toe en moet Delia alles op alles zetten voor de mensen van wie ze houdt.

‘Delia’s geluk’ is het tweede deel in de driedelige Delia-serie. Dit boek wordt voorafgegaan door ‘Delia’s vlucht’ en wordt gevolgd door ‘Delia’s gave’.

Specificaties

ISBN: 9789026154096
NUR: 335
Type: E-book
Auteur(s): Virginia Andrews
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 262
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning
Verschijningsdatum: 14-05-2020