Delia’s gave

Het derde en laatste deel in de Delia-serie. Je kunt nog zo rijk zijn, het helpt niet tegen liefdesverdriet: Delia Yebarra weet dat als geen ander...

E-book:
9,99

Synopsis

Samenvatting

‘Delia’s gave’ is het derde en laatste deel van de Delia-serie van bestsellerauteur Virginia Andrews.

Je kunt nog zo rijk zijn, het helpt niet tegen liefdesverdriet: Delia Yebarra weet dat als geen ander. Nadat een tragisch bootongeluk een einde maakte aan haar sprookjesachtige romance met Adan, de zoon van een welgestelde politicus, voelt ze zich verloren.
Wanneer ze ontdekt dat ze Adans kind draagt, heeft ze de belangstelling van diens vader. Hij gaf haar steeds de schuld van het ongeluk maar richt zich nu op de aanstaande baby. Delia denkt dat hij haar heeft vergeven, maar al snel blijkt dat hij van plan is haar aan de kant te schuiven en het kind zelf op te voeden. Zijn mensen houden haar voortdurend in de gaten en Delia wordt continu gemanipuleerd.
Zodra Adan Junior geboren is, beseft Delia dat ze niet alleen vecht voor zichzelf, maar voor alles waarin ze gelooft. Zal zij de onschuld van haar jeugd kunnen hervinden en een zonnige toekomst met haar gezin tegemoet kunnen gaan?

‘Delia’s gave’ is het derde en laatste deel van de Delia-serie. Dit boek wordt voorafgegaan door ‘Delia’s vlucht’ en ‘Delia’s geluk’.

Specificaties

ISBN: 9789026154102
NUR: 335
Type: E-book
Auteur(s): Virginia Andrews
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 236
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning
Verschijningsdatum: 14-05-2020