De zwarte orde

Als Grayson Pierce in dit derde deel van James Rollins’ Sigma Force-serie de roof van een bijbel uit een antiquariaat stopt, heeft hij één vraag: waarom wilden terroristen dít boek hebben?

Paperback:
24,99
E-book:
9,99

Synopsis

Samenvatting

In De zwarte orde, het derde deel van de Sigma Force-avonturenthrillerreeks van bestsellerauteur James Rollins, is commandant Grayson Pierce bij toeval getuige van een aanslag op een Deens antiquariaat. Hij weet te voorkomen dat de daders vertrekken met een bijbel die ooit van Darwin was. Deze bijbel werd later eigendom van een wetenschapper die betrokken was bij gruwelijke nazi-experimenten, maar waarom willen terroristen dit boekwerk per se in handen krijgen? In Nepal is een vallei ontvolkt door een mysterieuze ziekte. Schimmige machten dreigen de arts Lisa Cummings, die de zaak onderzoekt, voorgoed het zwijgen op te leggen. Haar enige bondgenoot is Painter Crowe, die aan het hoofd staat van de elite-eenheid Sigma. Maar Painter vertoont de eerste symptomen van de dodelijke ziekte… Grayson heeft de sleutel in handen om Painter en Lisa te redden – als hij zou weten wat er op het spel staat. Sigma zet alles op alles om daar achter te komen, vóór de huidige wereldorde voorgoed wordt vernietigd… James Rollins is een internationale bestsellerauteur. Zijn Sigma Force-thrillers worden in meer dan 40 landen uitgegeven. Van zijn boeken werden in Nederland en Vlaanderen ruim 120.000 exemplaren verkocht.

Specificaties

ISBN: 9789021029290
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): James Rollins
Prijs: 24,99
Aantal pagina's: 416
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 20-12-2021

Specificaties

ISBN: 9789024565115
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): James Rollins
Vertaler: Ellis Post Uiterweer
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 366
Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Verschijningsdatum: 09-09-2014

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Jo Nesbø: auteur van de maand mei 2022

In mei 2022 verschijnt het nieuwe boek van de Noorse thrillerauteur Jo Nesbø: 'Rateiland'. Lees hier meer over de thrillerauteur van de maand mei!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Maand van de Scandinavische Thriller

Januari is de Maand van de Scandinavische Thriller. Wij geven tips voor de beste Scandinavische Thrillers van dit moment. Deze boeken mag je niet missen!

Lees meer
Tip- en Toplijsten