De zesde man

E-book:
7,99
  • Wereldwijd zijn er meer dan 100 miljoen exemplaren van Baldacci's boeken verkocht
  • Deel 5 van de King & Maxwell-reeks
  • Baldacci heeft meer dan 30 thrillers, romans, jeugdthrillers en kinderboeken geschreven
  • Baldacci's werk is in 45 talen vertaald

Synopsis

Samenvatting

In de ultrabeveiligde staatsgevangenis Cutter's Rock wordt seriemoordenaar Edgar Roy gevangengehouden, in afwachting van zijn rechtszaak. Het is vrijwel zeker dat hij veroordeeld zal worden. Privétectives Sean King en Michelle Maxwell worden door Roys advocaat Ted Bergin, een oude vriend van King, gevraagd hem bij te staan. Maar onderweg naar hun eerste bespreking treffen King en Maxwell het levenloze lichaam van Bergin in zijn auto aan. Hij is vermoord.

In een poging te achterhalen wat er precies gebeurd is, neemt King, die tevens advocaat is, de verdediging van Roy op zich. Samen met Maxwell gaat hij op zoek naar antwoorden op vragen die iedereen uit de weg gaat. Want is Edgar Roy inderdaad een moordenaar? En wie heeft Ted Bergin vermoord? En waarom is de FBI zo geïnteresseerd in deze zaak?

Wanneer King en Maxwell in Roys verleden beginnen te graven, komen ze tegenover een zeer machtige vijand binnen de overheid te staan. Maar terwijl de dreigementen aan het adres van de twee onderzoekers steeds serieuzer worden en de muur tussen hen en de waarheid steeds hoger lijkt te worden, krijgen ze hulp vanuit een onverwachte hoek.

'In ultrakorte hoofdstukken slaagt Baldacci erin een mooie spanningsboog op te bouwen.' - VN's Detective & Thrillergids

'**** Fraai aan deze thriller is vooral het aantal plotwendingen. Net als je denkt dat je nu wel door hebt hoe het zit, gebeurt er weer iets waardoor je op een heel ander spoor wordt gezet.' - HDC Media

Specificaties

ISBN: 9789044963588
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): David Baldacci
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 368
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 12-05-2011

Gerelateerde artikelen