De wraak van Vondel

In De wraak van Vondel van Frank van Pamelen, het eerste deel in de Huizinga-serie, is een spannende thriller vol Hollandse mythen. Voor de lezers van Dan Brown en IV van Arjen Lubach.

Paperback:
19,99
E-book:
9,99
De wraak van Vondel Deel 1
De wraak van Vondel Deel 1

Synopsis

Samenvatting

De wraak van Vondel van Frank van Pamelen is het eerste deel in de Huizinga-serie. Een spannende en mysterieuze pageturner voor liefhebbers van Dan Brown en IV van Arjen Lubach.

Amsterdam, 29 april 2013. Achttien uur tot de troonswisseling. In de Oude Kerk wordt een lijk gevonden op een grafschrift van Vondel. Zelfmoord, zegt de politie, maar journaliste Maaike van Reede vertrouwt het niet. Ze gaat op onderzoek uit en voor ze het weet is ze beland in een doolhof van dichtregels en cryptische verwijzingen. Professor Olivier Huizinga helpt haar in haar zoektocht.

De speurtocht in De wraak van Vondel leidt naar het best bewaarde geheim uit de vaderlandse geschiedenis: een complot met gevolgen voor de troonswisseling.

Over de serie:

‘Hij doet en kan alles, Frank van Pamelen, als het maar iets met taal is.’ – Brabants Dagblad

‘Spannende plot, met een verrassende ontknoping.’ – De Telegraaf

‘Dat Van Pamelen kan schrijven wordt wel duidelijk. Hij heeft een enthousiaste manier van gedachten op papier zetten en dat slaat over op de lezer.’ – Hebban

‘Beter dan Dan Brown.’ – De Ochtend van Vier, NPO Radio 4

Specificaties

ISBN: 9789026329906
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Frank van Pamelen
Prijs: 19,99
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 20-12-2018

Specificaties

ISBN: 9789026329937
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Frank van Pamelen
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 343
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 16-11-2015

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten