De winter van de profeet

In De winter van de profeet van Håkan Östlundh, deel 1 van de Profeettrilogie, hoort Elias dat zijn vader bij een bomaanslag in Sarajevo omgekomen is. Maar kende hij zijn vader wel echt?

Paperback:
22,50
E-book:
9,99
De winter van de profeet Deel 1
De winter van de profeet Deel 1

Synopsis

Samenvatting

De winter van de profeet van Håkan Östlundh, het eerste deel in De Profeettrilogie, is een razendspannende scandithriller met onvergetelijke personages.

In De winter van de profeet krijgt de vierentwintigjarige Elias, met als bijnaam ‘de profeet’, hartje winter vreselijk nieuws: hij heeft een hersentumor. Aangedaan probeert Elias zijn vader Anders te bellen om het nieuws te vertellen. Anders werkt op dat moment in Sarajevo voor het Zweedse ministerie van Buitenlandse Zaken. Elias krijgt te horen dat er net een bomaanslag is geweest, en zijn vader is een van de slachtoffers.

Anders' minnares Ylva heeft de aanslag wel overleefd. Samen met haar probeert Elias het mysterie van zijn vaders dood te ontrafelen. Wat begint als een onderzoek naar Anders’ dood, verandert in een duister kat-en-muisspel. Al snel vechten ze voor hun leven. Hun tegenstanders hebben onbeperkte middelen, zij slechts elkaar.

**** 'Alles komt neer op politieke machtsspelletjes in de hoogste Zweedse kringen.' – VN Detective & Thrillergids

Specificaties

ISBN: 9789026347092
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Håkan Östlundh
Vertaler: Tineke Jorissen
Prijs: 22,50
Aantal pagina's: 448
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 18-11-2022

Specificaties

ISBN: 9789026347108
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Håkan Östlundh
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 374
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 05-11-2019

Gerelateerde artikelen

Jo Nesbø: auteur van de maand mei 2022

In mei 2022 verschijnt het nieuwe boek van de Noorse thrillerauteur Jo Nesbø: 'Rateiland'. Lees hier meer over de thrillerauteur van de maand mei!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Maand van de Scandinavische Thriller

Januari is de Maand van de Scandinavische Thriller. Wij geven tips voor de beste Scandinavische Thrillers van dit moment. Deze boeken mag je niet missen!

Lees meer
Tip- en Toplijsten