De wet van staal

Paperback:
24,99
E-book:
9,99
De wet van staal Deel 4
De wet van staal Deel 4

Synopsis

Samenvatting

Driehonderd jaar na de gebeurtenissen in Sandersons trilogie over de Nevelmensen is de wereld van Kelsier, Vin en de andere skaa flink veranderd. Wetenschap en technologie hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt, en de steden zijn nu moderne samenlevingen met spoorwegen, elektrisch licht en zelfs de eerste stalen wolkenkrabbers.

Maar ondanks al deze voordelen spelen Ertsmagie en Ferrochemie nog steeds een belangrijke rol in het herboren land. Ver voorbij de grenzen van het koninkrijk is de magie noodzakelijk voor hen die orde en gerechtigheid proberen te herstellen in de Ruigte.
Zo iemand als Waxillium Ladrian, een Nevelmens die metaal kan duwen met Ertsmagie én zijn lichaam kan beïnvloeden met Ferrochemie. Na twintig jaar in de Ruigte te hebben gewoond, is het tijd voor Wax om zijn wapens neer te leggen en zijn rol als Lord van een van de grote Huizen aan te nemen. Maar hij leert al snel dat de elegante straten van de stad net zo verraderlijk kunnen zijn als de droge steppes van de Ruigte.

Brandon Sanderson staat al jaren op het lijstje van de beste fantasy-auteurs van het moment. Een eer die werd onderbouwd toen hij werd uitgekozen om Het Rad des Tijds, het meesterwerk van de in 2007 overleden Robert Jordan, te voltooien. De Wet van Staal is de eerste in een reek stand-alone verhalen uit de wereld van Sandersons geheimzinnige Nevelmensen.

'Sanderson laat wederom zien dat hij een van de beste binnen het genre is.' - Library Journal

Specificaties

ISBN: 9789024580026
NUR: 334
Type: Paperback
Auteur(s): Brandon Sanderson
Vertaler: Rien van der Kraan
Prijs: 24,99
Aantal pagina's: 320
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 04-12-2017

Specificaties

ISBN: 9789024564798
NUR: 334
Type: E-book
Auteur(s): Brandon Sanderson
Illustrator: Isaac Stewart, Ben McSweeney
Vertaler: Rien van der Kraan
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 308
Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Verschijningsdatum: 24-09-2014