De vervangster

In De vervangster, het achtste deel in Val McDermids bestsellerserie over Tony Hill en Carol Jordan, heeft een moordenaar het alleen op vrouwen voorzien.

Paperback:
24,99
De vervangster Deel 8

Synopsis

Samenvatting

In De vervangster, het achtste deel van Val McDermids Tony Hill en Carol Jordan-reeks, hebben verdriet en schuldgevoel profielschetser Tony Hill en inspecteur Carol Jordan uit elkaar gedreven. Maar dat wil niet zeggen dat er einde komt aan de moorden. Een seriemoordenaar heeft het voorzien op vrouwen. Stuk voor stuk lijken ze onrustbarend veel op Carol Jordan. Wanneer er een DNA-spoor bij een slachtoffer gevonden wordt, lijkt er maar één antwoord mogelijk: Tony Hill is betrokken... Val McDermid is de internationale bestsellerauteur van de Tony Hill en Carol Jordan-reeks, waarvan De sirene het eerste deel is. Haar werk is onderscheiden met o.a. de Diamond Dagger Award en de Gold Dagger Award, de prijs voor de beste Engelse thriller. Ze wordt in meer dan dertig talen uitgegeven en haar werk is wereldwijd al meer dan 16 miljoen keer verkocht.

Specificaties

ISBN: 9789021028514
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Val Mcdermid
Vertaler: Frank Lefevere
Prijs: 24,99
Aantal pagina's: 416
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 15-06-2021

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten