De verrader van Evalon

Kiva dacht dat ze wist wat ze wilde, maar haar tijd in Vallenia heeft dat veranderd. Nu moet ze alles op alles zeten om haar fout te herstellen.
Gebonden:
22,99
E-book:
12,99

Synopsis

Samenvatting

Deel 3 van de Genezer-serie

Kiva dacht dat ze wist wat ze wilde – wraak. Maar haar tijd in Vallenia heeft alles veranderd. Na de gebeurtenissen in het paleis probeert Kiva er wanhopig achter te komen of haar vrienden en familie veilig zijn en, nog belangrijker, of ze haar ooit kunnen vergeven voor wat ze heeft gedaan. Maar in het koninkrijk Evalon staat de oorlog op het punt van uitbreken en Kiva, die hieraan heeft bijgedragen, besluit haar gebroken hart opzij te zetten om te helpen.


Haar voornemen resulteert in een zoektocht die Kiva en haar bondgenoten door heel Wenderall zal voeren. Lukt het hen, met Kiva’s verraad nog vers in hun geheugen, om de missie te volbrengen voordat het te laat is?


De pers over de Genezer-serie

‘Wat een geweldig verhaal! Het eerste vertaalde boek van de Australische Lynette Noni slaat in als een bom. Een aanwinst voor lezend Nederland.’ Hans Loeve, boekhandel Riemer, Amersfoort

‘Een fantasyboek dat zich in een wrede gevangenis afspeelt, vol intriges en fijne personages. Spannend en meeslepend.’ Mabel van Zijl, boekhandel Veenendaal

‘Lynette Noni is een meesterlijke verhalenverteller. Een must-read
voor elke fantasyliefhebber!’ Sarah J. Maas


Specificaties

ISBN: 9789022595480
NUR: 334
Type: Gebonden
Auteur(s): Lynette Noni
Vertaler: Vertaalzusjes
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 432
Uitgever: Boekerij
Verschijningsdatum: 30-08-2022

Specificaties

ISBN: 9789402319439
NUR: 334
Type: E-book
Auteur(s): Lynette Noni
Vertaler: Vertaalzusjes
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 432
Uitgever: Boekerij
Verschijningsdatum: 30-08-2022