De understudy

De understudy van Sophie Hannah, BA Paris, Clare Mackintosh en Holly Brown is een razendsnelle psychologische thriller over verraad en moeders die als leeuwinnen hun dochters beschermen.

Paperback:
20,99
E-book:
9,99

Synopsis

Samenvatting

Hoe ver zou je gaan om je dochter te beschermen? vragen auteurs Sophie Hannah, BA Paris, Clare Mackintosh en Holly Brown zich af in De understudy.

Carolyn, Bronnie, Elise en Kendall zijn de moeders van vier meiden op de Orla Flynn Academy, een beroemde maar competitieve toneelschool. Hun dochters zijn elkaars beste vriendinnen. Alles wordt anders met de komst van een nieuw meisje, Imogen Curwood. Vanaf dag één vinden er gruwelijke incidenten plaats op school en de moeders vragen zich af of hun dochters nog wel veilig zijn. Ze richten hun pijlen op Imogen, maar is zij wel de schuldige? Als een van de meiden ternauwernood ontsnapt aan de dood en Imogen een waterdicht alibi heeft, zijn de moeders vastbesloten de waarheid boven tafel te krijgen. Maar blijft dat zo als ze daarvoor hun eigen geheimen moeten prijsgeven?

De understudy is een razendsnelle psychologische thriller van een bestsellerteam bestaande uit Sophie Hannah, BA Paris, Clare Mackintosh en Holly Brown, over geheimen, verraad en moeders die als leeuwinnen hun dochters beschermen, koste wat het kost…

‘Vlijmscherp, sluw en mooi door elkaar verweven, net als tienervriendschappen zelf. Overtuigend!’ – The Guardian

‘Een geweldige thriller van vier topschrijvers. Ik zie nu al uit naar een nieuwe thriller van dit team.’ – onemorechapter.org

Specificaties

ISBN: 9789026350856
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): B.A. Paris, Clare Mackintosh, Holly Brown
Vertaler: Ireen Niessen
Prijs: 20,99
Aantal pagina's: 352
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 13-03-2020

Specificaties

ISBN: 9789026350863
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): B.A. Paris, Clare Mackintosh, Holly Brown
Vertaler: Ireen Niessen
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 4083074
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 05-03-2020

Gerelateerde artikelen