De Romanov voorspelling

Wat was de voorspelling over de Romanovs die Rasputin ooit deed aan tsarina Alexandra? En is er iemand toch ontkomen aan het bloedbad die nacht in Jekaterinenburg?

Paperback:
21,99
E-book:
9,99
De Romanov voorspelling
De Romanov voorspelling

Synopsis

Samenvatting

Jekaterinenburg, 17 juli 1918 Tien maanden zijn verstreken sinds de bolsjewieken aan de macht zijn gekomen en tsaar Nicolaas II afstand heeft gedaan van de Russische troon. Op deze avond wordt de tsarenfamilie Romanov uit hun huis gesleurd en in de kelder op brute wijze vermoord, waarna hun lichamen in de bossen worden verbrand en begraven.

Moskou, nu: Na het instorten van het communistisch regime en de opeenvolging van zwakke regeringen wordt de roep om de monarchie vanuit het Russische volk steeds groter. Een nieuwe tsaar zal door een speciale regeringscommissie gekozen worden uit de verre afstammelingen van Nicolaas II.

Miles Lord, een Rusland-kenner en Amerikaanse advocaat namens een groep Westerse multinationals, is in Moskou om de belangen van zijn cliënten bij de commissie te bepleiten en veilig te stellen. Maar zijn taak wordt plotseling anders wanneer hij ternauwernood ontsnapt aan een aanslag op zijn leven. Meerdere belangengroepen proberen hun kandidaat ten koste van alles naar voren te schuiven. Voor Miles en vele anderen wordt de vraag steeds belangrijker wat er echt gebeurd is tijdens die nacht in Jekaterinenburg en of er toch niet iemand aan het bloedbad is ontkomen.

Specificaties

ISBN: 9789026121920
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Steve Berry
Vertaler: Chris Mouwen
Prijs: 21,99
Aantal pagina's: 349
Uitgever: De Fontein
Verschijningsdatum: 19-04-2021

Specificaties

ISBN: 9789026126505
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Steve Berry
Vertaler: Chris Mouwen
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 349
Uitgever: De Fontein
Verschijningsdatum: 20-08-2009

Gerelateerde artikelen