De poppenspeler

In de Poppenspeler, het eerste deel van de Moskou Noir-trilogie, wordt Tom al snel meegevoerd in het decadente nachtleven van Moskou en raakt hij verstrikt in een spiraal van samenzweringen en geweld.

E-book:
9,99 4,99

Synopsis

Samenvatting

De poppenspeler is het eerste deel van de Moskou Noir-trilogie. Zakenman Tom Blixen heeft Zweden verruild voor Moskou en werkt bij de invloedrijkste bank van Rusland. Als zijn leiding gevende Rebecka wordt gepasseerd bij het verzoek een deal te begeleiden, kan Tom zijn geluk niet op. Zijn nieuwe cliënt is Ruslands grootste oliemaatschappij, geleid door de zeer machtige en gevaarlijke oligarch Boris Romanov. Al snel wordt Tom meegevoerd in het decadente nachtleven van Moskou en raakt hij verstrikt in een spiraal van samenzweringen en geweld. Als zijn beste vriend wordt vermoord, voelt Tom zich verantwoordelijk voor diens vrouw en dochter: zijn ex-geliefde Olga en de zesjarige Ksenia. Langzaamaan bloeit er tussen hem en Olga iets moois op, maar dat wordt verstoord door een desastreus ongeluk. Terwijl Tom op onderzoek uitgaat naar de ware toedracht van het ongeluk, merkt hij dat niet alleen zijn eigen leven maar ook dat van Ksenia gevaar loopt.

Grebe & Leander-Engström hebben een ijzingwekkend spannende thriller geschreven, die een fascinerende inkijk in de jetset van Moskou geeft.

Specificaties

ISBN: 9789041425201
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Camilla Grebe
Prijs: 9,99 4,99
Aantal pagina's: 431044
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 23-10-2013

Gerelateerde artikelen