De opvolger

Fiona Cummins combineert in De opvolger op fenomenale wijze een gevoelige pen met een ijzingwekkende plot. Voor de fans van Lee Child, Val McDermid en Sophie Hannah.

Paperback:
12,50
E-book:
9,99
De opvolger Deel 2
De opvolger Deel 2

Synopsis

Samenvatting

In de thriller De opvolger van Fiona Cummins woont de negenjarige Jakey Frith met zijn ouders aan de Engelse zuidkust. Hij is ternauwernood ontsnapt uit de klauwen van een macabere seriemoordenaar. Maar de Bottenverzamelaar loopt nog altijd vrij rond en wacht het moment af om alsnog toe te slaan. Clara, het meisje dat nog door hem wordt vastgehouden, klampt zich vast aan de gedachte dat ze ooit gered zal worden. De Bottenverzamelaar heeft ondertussen een leerling gevonden, die hij klaarstoomt om zijn bottenmuseum over te nemen. Maar hij kan Jakey en de detective die zijn dromen doorkruiste niet uit zijn hoofd zetten en zint op de ultieme wraak.

Fiona Cummins toont in De opvolger op fenomenale wijze haar vermogen om de lezer koude rillingen te bezorgen en tegelijkertijd te ontroeren. Los te lezen vervolg op De verzamelaar. Aanbevolen door o.a. Lee Child, Val McDermid en Sophie Hannah.

Specificaties

ISBN: 9789026333002
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Fiona Cummins
Vertaler: Saskia Peterzon-Kotte
Prijs: 12,50
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 30-08-2018

Specificaties

ISBN: 9789026333019
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Fiona Cummins
Vertaler: Saskia Peterzon-Kotte
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 342
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 26-08-2018

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten