De meesterspion

In De meesterspion, het laatste deel van de Moskou Noir-trilogie, leidt Tom samen met Knut Svedberg een project voor een gaspijplijn, maar dan overlijdt Knut door poloniumvergifting.

E-book:
9,99 4,99

Synopsis

Samenvatting

In De meesterspion van Grebe & Leander keert Tom Blixen terug naar Zweden en begint bij energiebedrijf Swekraft. Hij leidt samen met Knut Svedberg een project waarvoor hij bij de Zweedse en Russische overheden lobbyt voor een gaspijplijn tussen Rusland en Duitsland, via Zweden. Dat de gemoederen hoog kunnen oplopen, weet Tom – maar wanneer Knut overlijdt door poloniumvergiftiging, blijkt dat er meer op het spel staat dan Tom had kunnen bedenken…

De trilogie van Grebe & Leander bestaat uit De poppenspeler, De Handelaar en De meesterspion.

Specificaties

ISBN: 9789026329272
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Camilla Grebe
Prijs: 9,99 4,99
Aantal pagina's: 384
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 06-05-2018

Gerelateerde artikelen

Jo Nesbø: auteur van de maand mei 2022

In mei 2022 verschijnt het nieuwe boek van de Noorse thrillerauteur Jo Nesbø: 'Rateiland'. Lees hier meer over de thrillerauteur van de maand mei!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Maand van de Scandinavische Thriller

Januari is de Maand van de Scandinavische Thriller. Wij geven tips voor de beste Scandinavische Thrillers van dit moment. Deze boeken mag je niet missen!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Glass Key Award winnaar 2020

Elk jaar wordt er per Scandinavisch land één thriller genomineerd voor de shortlist van de Glass Key Award. Lees snel verder om te zien welke Scandinavische auteur de laatste Glass Key Award winnaar was!

Lees meer
Tip- en Toplijsten