De Lois Trilogie

Aan niemand vertellen/Morgen ben ik weer thuis/Vraag niet waarom

Drie van Simone van der Vlugts ijzingwekkende bestsellerthrillers nu in één band: Aan niemand vertellen, Morgen ben ik weer thuis en Vraag niet waarom. De Loïs Elzinga-serie spat van de bladzijden!

Paperback:
20,00
De Lois Trilogie

Synopsis

Samenvatting

De Loïs Elzinga-serie van Simone van der Vlugt nu in één band! Een fantastische omnibus met drie boeken van Simone van der Vlugt: Aan niemand vertellen, Morgen ben ik weer thuis en Vraag niet waarom.

De Alkmaarse rechercheur Loïs Elzinga en haar vast partner Fred ontrafelen de meest gecompliceerde moordmysteries, en niet zonder risico... In het eerste deel wordt Loïs geconfronteerd met een moord zonder enige aanwijzingen naar de dader, totdat er een tweede moord wordt gepleegd. In het tweede deel wordt de rechercheur beperkt in haar mogelijkheden om een verdwenen jong meisje te redden als het spoor haar naar het buitenland leidt. Het laatste deel wordt Alkmaar geteisterd door een serie steekpartijen. Loïs gaat op onderzoek uit, maar komt erachter dat haar verleden toch dichterbij is dan ze had verwacht... Nu samen uitgebracht, drie van Van der Vlugts ijzingwekkende bestsellerthrillers!

Specificaties

ISBN: 9789026345685
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Simone van der Vlugt
Prijs: 20,00
Aantal pagina's: 872
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 18-01-2019

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten