De kwelling

In dit vierde deel in Val McDermids Tony Hill en Carol Jordan-reeks, zit de verdachte van een moord achter slot en grendel, waardoor Tony voor een groot raadsel staat.

Paperback:
24,99
E-book:
9,99
De kwelling Deel 4
De kwelling Deel 4

Synopsis

Samenvatting

In De kwelling, deel vier uit Val McDermids bekroonde Tony Hill en Carol Jordan-reeks, wordt een moord gepleegd die erg lijkt op het werk van seriemoordenaar Derek Tyler. Maar Tyler is jaren geleden opgepakt. Lukt het Tony en Carol de zaak op te lossen? Op een bloederig matras ligt het lichaam van een meisje, haar ledematen gespreid in een gruwelijke imitatie van seksuele extase. De beschrijving past bij een serie van moorden die plotseling ten einde kwam toen ene Derek Tyler werd opgepakt. Nu, jaren later, gebeurt het weer. Derek zit echter nog steeds achter de tralies... Is dit het werk van een copycat? Volgens misdaadpsycholoog Tony Hill is er meer aan de hand. Hij reist af naar het psychiatrische ziekenhuis waar Derek verblijft, vastbesloten om hem aan het praten te krijgen. Als de politie onder leiding van Carol Jordan een wanhopige undercoveroperatie in gang zet, staat Tony voor een angstaanjagende ontmoeting met de meest perverse moordenaar die hij tot nog toe is tegengekomen. Val McDermid is de internationale bestsellerauteur van de Tony Hill en Carol Jordan-reeks, waarvan De sirene het eerste deel is. Haar werk is onderscheiden met o.a. de Diamond Dagger Award en de Gold Dagger Award.

Specificaties

ISBN: 9789021027029
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Val Mcdermid
Vertaler: Sophie Brinkman
Prijs: 24,99
Aantal pagina's: 368
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 15-06-2021

Specificaties

ISBN: 9789024566297
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Val McDermid
Vertaler: Sophie Brinkman
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 304
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 08-10-2014

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten