De handelaar

De Handelaar is het tweede deel van de Moskou Noir-trilogie. De Zweedse ambassadeurszoon wordt dood gevonden in Moskou. Naast hem ligt een zwaargewonde callgirl.

De handelaar Deel 2

Synopsis

Samenvatting

In het tweede deel van de serie Moskou Noir van Grebe & Leander, De handelaar, wordt de Zweedse ambassadeurszoon op een zomernacht dood gevonden in Moskou. Naast hem ligt een zwaargewonde callgirl, die tegen alle verwachtingen in weet te overleven.

Rechercheur Skoerov wordt op de zaak gezet. Hij laat zijn vriend Tom Blixen solliciteren op de baan die de overledene had bij het Russische bedrijf Maratech. Tom ontdekt algauw dat Maratech een dekmantel is voor illegale wapenhandel en vermoedt een complot dat reikt tot in de allerhoogste politieke kringen. Ondertussen werkt Rebecka Hägg, Toms vriendin, aan de grootste financiële deal van haar leven. De verkoop van aandelen aan de Amerikaanse bank Lehman Brothers zal haar in één klap miljonair maken.

Moskou Noir. De handelaar van Grebe & Leander geeft een prachtig beeld van de duistere kanten van Moskou.

Specificaties

ISBN: 9789026329289
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Camilla Grebe
Vertaler: Adri de Jong
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 385
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 30-11-2017

Gerelateerde artikelen

Jo Nesbø: auteur van de maand mei 2022

In mei 2022 verschijnt het nieuwe boek van de Noorse thrillerauteur Jo Nesbø: 'Rateiland'. Lees hier meer over de thrillerauteur van de maand mei!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Maand van de Scandinavische Thriller

Januari is de Maand van de Scandinavische Thriller. Wij geven tips voor de beste Scandinavische Thrillers van dit moment. Deze boeken mag je niet missen!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Glass Key Award winnaar 2020

Elk jaar wordt er per Scandinavisch land één thriller genomineerd voor de shortlist van de Glass Key Award. Lees snel verder om te zien welke Scandinavische auteur de laatste Glass Key Award winnaar was!

Lees meer
Tip- en Toplijsten