De goddeloze oorlog

De Goddeloze Oorlog is het vijfde deel in David Hairs populaire fantasy-reeks. Waarmee hij zich in korte tijd op het lijstje van de grootmeesters wist te plaatsen.

Paperback:
29,99
E-book:
9,99
De goddeloze oorlog Deel 5
De goddeloze oorlog Deel 5

Synopsis

Samenvatting

In de nasleep van de strijd van Shaliyah komt het oosten eindelijk in opstand, en dat brengt hoop en wanhoop met zich mee naar de magische wereld van Urte.


Voor Elena Anborn en Kazim Makani, is de overwinning een oproep om de wapens op te pakken tegen de spionnenmeester Gyle. Voor koningin Cera Nesti van Javon, is het een teken om haar man, de usurpator koning, van de troon te stoten en Javon voor haar broer terug te winnen. Voor Ramon Sensini, die met de laatste overblijfselen van het zuidelijke leger vastzit achter de vijandelijke linie, is het meer bewijs dat de wereld gek is geworden. Keizers, inquisiteurs, zieldrinkers en huurmoordenaars hebben echter allemaal hun blik gericht op de Scytale van Corineus. Het is de sleutel tot de ultieme macht, maar nog altijd in handen van de mislukte magiër Alaron Mercer, en Ramita Ankesharan, de zwangere weduwe van 's werelds grootste magiër. Wat zij besluiten te doen met de Scytale kan de wereld voorgoed veranderen.

'Een nieuwe ster aan het fantasy-firmament. David Hair is de naam!' Tor.com over boek één Water & Vuur

'Dit is een van die boeken die zo episch zijn, die je zo het verhaal binnenzuigen en zoveel tijd en emotie vergen, dat er bij het lezen van de laatste pagina's toch een gevoel van spijt optreedt.' The British Fantasy Society over boek één Water & Vuur

Specificaties

ISBN: 9789024568314
NUR: 334
Type: Paperback
Auteur(s): David Hair
Vertaler: Lia Belt
Prijs: 29,99
Aantal pagina's: 400
Uitgever: Luitingh Sijthoff Fantasy
Verschijningsdatum: 25-02-2016

Specificaties

ISBN: 9789024568321
NUR: 334
Type: E-book
Auteur(s): David Hair
Vertaler: Lia Belt
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 412
Uitgever: Luitingh Sijthoff Fantasy
Verschijningsdatum: 23-02-2016