De dood houdt geen siësta

Deel 3 in de serie Sofia's camping. De onsympathieke makelaar Holger hangt de laatste tijd ergerlijk vaak rond op de camping. Na een ruzie met Sofia, ligt hij de volgende dag morsdood aan haar voeten.

E-book:
7,99

Synopsis

Samenvatting

Deel 3 in de serie Sofia's camping. De onsympathieke makelaar Holger Schwarz hangt de laatste tijd ergerlijk vaak rond op de camping. Maar na een heftige ruzie met Sofia, ligt hij de volgende dag morsdood aan haar voeten. Zijn plannen om op het terrein een hotelcomplex en een golfbaan te bouwen, behoren hiermee tot het verleden. Voor Sofia ziet het er niet gunstig uit: ze heeft een motief en het moordwapen komt uit haar keuken! Maar al snel blijkt dat meerdere mensen de makelaar graag dood zagen. Wie van hen was daadwerkelijk in staat tot moord? Sofia en haar vaste kampeerders zijn vastbesloten de dader te vinden. En gelukkig vindt Sofia de slimme en niet oncharmante rechercheur Jonas Schneider aan haar kant.

Specificaties

ISBN: 9789026157875
NUR: 331
Type: E-book
Auteur(s): Susanne Hanika
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 126
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning
Verschijningsdatum: 06-09-2021

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten