De Cock en een recept voor moord

De Cock en Vledder treffen modehuisdirecteur Verbruggen dood aan, met een briefje op zijn rever. Een jaloerse minnares of toch iets van doen met de fusie waarover werd gefluisterd?

Paperback:
12,99
E-book:
7,99
De Cock en een recept voor moord Deel 67
De Cock en een recept voor moord Deel 67

Synopsis

Samenvatting

Deel 67 in de Baantjer-serie, ‘De Cock en een recept voor moord', met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

De Cock en Vledder zijn op weg naar de manager van modehuis Gerbrandsen, die hen dringend om een gesprek had verzocht. Hij vertelt dat een concurrerend bedrijf, Verbruggen, bedreigingen en negatieve berichten verspreidt. Wanneer De Cock en Vledder een bezoekje brengen aan directeur Verbruggen, treffen ze hem dood aan, met een briefje op zijn revers. Nog voor ze het bureau hebben kunnen verwittigen, komt de aantrekkelijke Mathilde binnen. Ze schrikt vreselijk, maar slaat de dode man vol in het gezicht!

Dezelfde dag nog meldt Rudolf Gerbrandsen zich bij het bureau: hij heeft de moord gepleegd. Spoedig daarna wordt een mededirecteur dood gevonden, ook bij hem is een briefje op zijn revers gespeld... Onderzoek wijst uit dat Mathilde een relatie had met Verbruggen, maar ook met de mededirecteur. Heeft zij met de moord te maken? Of hield Verbruggen de fusie tegen waarover gefluisterd werd? …

A.C. (Appie) Baantjer was 28 jaar lang rechercheur bij bureau Warmoesstraat in Amsterdam. Van zijn serie over rechercheur De Cock (met ceeooceekaa) werden inmiddels miljoenen exemplaren verkocht.

Specificaties

ISBN: 9789026122392
NUR: 331
Type: Paperback
Auteur(s): A.C. Baantjer
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 144
Uitgever: De Fontein
Verschijningsdatum: 04-04-2007

Specificaties

ISBN: 9789026124464
NUR: 331
Type: E-book
Auteur(s): A.C. Baantjer
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 144
Uitgever: De Fontein
Verschijningsdatum: 15-10-2009

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten