De Cock en de moord in de hondsdagen

Wat is het motief van de moordenaar die bij het lijk van een dierenactivist zes kleine dode hondjes achterliet. De Cock staat voor een raadsel, terwijl in Amsterdam de straten zinderen van de hitte.

Paperback:
12,99
E-book:
7,99
De Cock en de moord in de hondsdagen Deel 69
De Cock en de moord in de hondsdagen Deel 69

Synopsis

Samenvatting

Deel 69 in de Baantjer-serie, ‘De Cock en de moord in de hondsdagen', met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

De Cock, met ceeooceekaa, is vermoeid: de hitte van de hondsdagen teistert hem. Hij legt Vledder uit dat de aanhoudende hitte van deze dagen bij sommigen de werking van hun hersenen ernstig van streek kan maken. Tijdens deze periode dient een rechercheur dus extra alert te blijven.

Na deze uitleg komt een man namens een goede vriendin de vermissing van haar echtgenoot melden. En slechts luttele uren daarna ontdekken ze het lijk van de vermiste man en zes kleine dode hondjes.

Heeft De Cock voorspellende woorden gesproken? Het slachtoffer was een strijdbare dierenactivist. Wat kan het motief van de moordenaar zijn? Onenigheid of financieel wanbeheer binnen het bestuur van de stichting voor dierenbescherming? Boze hondenfokkers die zelf puppy’s willen leveren voor vivisectie? Of ligt de oplossing in het liefdesnestje dat het slachtoffer in de tuin van het grachtenpand had laten bouwen?

A.C. (Appie) Baantjer was 28 jaar lang rechercheur bij bureau Warmoesstraat in Amsterdam. Van zijn serie over rechercheur De Cock (met ceeooceekaa) werden inmiddels miljoenen exemplaren verkocht.

Specificaties

ISBN: 9789026122613
NUR: 331
Type: Paperback
Auteur(s): A.C. Baantjer
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 144
Uitgever: De Fontein
Verschijningsdatum: 05-04-2008

Specificaties

ISBN: 9789026125652
NUR: 331
Type: E-book
Auteur(s): A.C. Baantjer
Prijs: 7,99
Aantal pagina's: 144
Uitgever: De Fontein
Verschijningsdatum: 20-08-2009

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten