De Cock en de dood van een engel

Een heilsoldate wordt dood aangetroffen. Ze noemden haar “De Engel van Amsterdam” die hen onvoorwaardelijk opvang en steun bood. Is dat haar noodlottig geworden? Een zaak voorDe Cock.

Paperback:
10,99
E-book:
4,99 4,99
De Cock en de dood van een engel Deel 73
De Cock en de dood van een engel Deel 73

Synopsis

Samenvatting

Deel 73 in de Baantjer-serie, ‘De Cock en de dood van een engel’, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

Het sneeuwt in Amsterdam. De stad bereidt zich voor op een witte Kerst. Maar dan wordt het levenloze lichaam van heilsoldate Betty Wijn aangetroffen. Ondanks waarschuwingen van haar collega’s, en vooral haar ex-verloofde die ook in het Leger dient, zat Betty diep in het wereldje van junks en daklozen. Ze noemden haar “De Engel van Amsterdam” die hen onvoorwaardelijk opvang en steun bood. Is dat haar noodlottig geworden? De Cock, die Betty persoonlijk kende, verdiept zich in de zaak. Als er niet lang daarna nog een dode valt, begrijpt hij dat de zaak complexer is dan hij in eerste instantie dacht.

A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks. Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de ‘De Cock’-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Peter Römer schrijft geheel in de geest van Appie Baantjer, en zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.

Specificaties

ISBN: 9789026134579
NUR: 331
Type: Paperback
Auteur(s): Peter Römer
Prijs: 10,99
Aantal pagina's: 142
Uitgever: De Fontein
Verschijningsdatum: 17-09-2013

Specificaties

ISBN: 9789026134586
NUR: 331
Type: E-book
Auteur(s): Peter Römer
Prijs: 4,99 4,99
Aantal pagina's: 142
Uitgever: De Fontein
Verschijningsdatum: 02-09-2013

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten