De brandhaard

In dit negende deel uit de Kay Scarpetta-serie van Patricia Cornwell moet de patholoog-anatoom het opnemen tegen een geslepen moordenaar en tevens oude bekende die uit is op wraak.

Paperback:
22,99
E-book:
12,99

Synopsis

Samenvatting

De brandhaard is het negende boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie betekende Cornwells doorbraak als grondlegger van de pathologisch-anatomische thriller. Het huis van een mediamagnaat wordt in brand gestoken. In de restanten wordt het lichaam van een onbekende vrouw gevonden. Wie was zij? Patholoog-anatoom Kay Scarpetta onderzoekt samen met inspecteur Marino de doodsoorzaak en al snel wordt duidelijk dat er geen sprake is van toeval, maar van moord. De sporen doen Scarpetta terugdenken aan de werkwijze van een oudere moordzaak… Tegelijkertijd ontsnapt Carrie Grethen, medeplichtige van seriemoordenaar Temple Gault, uit de gevangenis. En deze vrouw laat er geen enkele twijfel over bestaan dat ze niet alleen Kay, maar ook Lucy, Pete Marino en Benton Wesley verantwoordelijk acht voor de dood van Gault. Zal Scarpetta zichzelf en haar dierbaren kunnen redden? Patricia Cornwells werk over de vrouwelijke patholoog-anatoom Scarpetta is de bestverkochte thrillerserie ter wereld; alleen in Nederland en Vlaanderen zijn er al 1,5 miljoen exemplaren verkocht. Ook werd de serie bekroond met de Edgar Award en de Gold Dagger.

Specificaties

ISBN: 9789021029504
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Patricia Cornwell
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 320
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 15-12-2021

Specificaties

ISBN: 9789024577057
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Patricia Cornwell
Vertaler: Carla Benink
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 270
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 17-05-2017

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten