De Amberzaal

In 1941 stalen de Duitsers vier wandpanelen, uit amber gehouwen uit het paleis in St. Petersburg. Jaren later gaat een echtpaar ernaar op zoek aan de hand van een aantal cryptische aanwijzigen.

Paperback:
21,99
De Amberzaal

Synopsis

Samenvatting

Vier wandpanelen, geheel uit amber gehouwen en schitterend bewerkt, vormen samen de Amberzaal. In 1941 zijn de panelen door de Duitsers gestolen uit het Catharinapaleis in Sint Petersburg en vervoerd naar Koningsberg. In april 1945 zijn de panelen spoorloos verdwenen en nooit meer teruggevonden.
Het rustige en prettige leven van rechter Rachel Cutler wordt danig verstoord wanneer haar vader, die de verschrikkingen van de Tweede Weredoorlog heeft overleefd, onder verdachte omstandigheden overlijdt. Hij laat cryptische aanwijzingen achter over een levenslang bewaard geheim, over iets wat de Amberzaal heet. Rachel vertrekt samen met haar ex-man Paul naar Europa om de waarheid rond haar vaders leven en dood te achterhalen. En daar raken ze al snel verwikkeld in een verraderlijk spel met als inzet... de Amberzaal.
Steve Berry is de auteur van De Amberzaal, Het derde gebeim, De Romanov voorspelling en De erfenis van de Tempeliers. Steve Berry is jurist en woont en werkt in Georgia, Verenigde Staten.

Specificaties

ISBN: 9789026119163
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Steve Berry
Vertaler: Chris Mouwen
Prijs: 21,99
Aantal pagina's: 366
Uitgever: VBK Media
Verschijningsdatum: 09-07-2021