De admiraal

Cotton Malone heeft weinig op met zijn zwager. Maar wanneer die onder verdachte omstandigheden overlijdt tijdens het duiken naar het vlaggenschip van Columbus gaat hij op onderzoek uit.

E-book:
1,99
De admiraal

Synopsis

Samenvatting

Cotton Malone (6,5) Cotton Malone had nooit veel op met de louche zaakjes van zijn zwager, Scott Brown. Maar wanneer Scott sterft tijdens het duiken, eisen Cottons vrouw en haar rouwende zus meer dan alleen een tweedehands politierapport. Dus Malone gaat naar Haïti. Daar, onder kristalhelder water, leert hij veel: dat Scott het gezonken wrak van de Santa Maria vond, het legendarische vlaggenschip van Christopher Columbus, en dat hij voor die ontdekking betaalde met zijn leven. Malone ontdekt al snel dat hij niet de enige is met vragen. Cotton Malone raakt verstrikt in een dodelijk kat-en-muisspel dat wordt gespeeld aan de noordkust van Haïti en onder de Caribische Zee - op jacht naar iets dat 500 jaar geleden verloren is gegaan - vechtend om er levend uit te komen.

Specificaties

ISBN: 9789026134807
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Steve Berry
Vertaler: Gert-Jan Kramer
Prijs: 1,99
Aantal pagina's: 40
Uitgever: De Fontein
Verschijningsdatum: 09-07-2013

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten