Contact

Contact is het derde deel in een nieuwe, gruwelijk spannende serie over occulte moordzaken in Nederland, geschreven door het schrijverscollectief Winchester McFly.

Paperback:
16,99
E-book:
9,99

Synopsis

Samenvatting

In Contact, het derde deel van De Detta Dossiers van schrijverscollectief Winchester McFly, staan rechercheur occulte zaken David Detta en zijn partner Tess de Winter weer voor een duistere zaak. Rondom een Gelderse legerbasis vindt een reeks moorden plaats, gepleegd door soldaten die pas zijn teruggekeerd van hun missie in Afghanistan. De zaak wordt onder het tapijt geschoven en afgedaan als gevolg van PTSS. Maar dan blijkt er een patroon in de moorden te zitten. Hebben de soldaten iets bovennatuurlijks mee teruggenomen uit het oorlogsgebied?

Een bloedstollende, filmisch geschreven thrillerserie van het Nederlandse schrijverscollectief Winchester McFly, dat o.a. de tv-series Smeris, Van God Los, Vliegende Hollanders en de allereerste Nederlandse Netflix Original-serie Ares schreef. De Detta dossiers geven een inventieve draai aan het bovennatuurlijke genre en zal zeker aanspreken bij de horrorliefhebbers onder de Netflix-generatie.

Specificaties

ISBN: 9789024592043
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Winchester McFly
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 192
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 18-01-2022

Specificaties

ISBN: 9789024592050
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Winchester McFly
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 154
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 18-01-2022

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten