Chaos

In deze vierentwintigste thriller uit de Kay Scarpetta-serie van Cornwell worden de geloofwaardigheid en professionaliteit van patholoog-anatoom Scarpetta in twijfel getrokken.

Paperback:
22,99
E-book:
12,99

Synopsis

Samenvatting

Chaos is het vierentwintigste boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond patholoog-anatoom Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie betekende Patricia Cornwells doorbraak als grondlegger van de pathologisch-anatomische thriller. Op een vroege herfstochtend overlijdt de 26-jarige Elisa Vandersteel tijdens een fietstochtje langs de Charles River. Alles lijkt erop dat ze door de bliksem werd getroffen, alleen is het helder weer met geen wolkje aan de lucht. Volgens patholoog-anatoom Kay Scarpetta kan er dan ook geen sprake zijn van een ongelukkig toeval. Het onderzoek krijgt een bizarre wending wanneer Kay gedichten ontvangt van een anonieme cyberpestkop, bijgenaamd Tailend Charlie. Wanneer Kay vierentwintig uur na Elisa’s dood het tiende gedicht krijgt, wordt het duidelijk dat de pestkop weleens iets te maken zou kunnen hebben met deze moord. Hij is echter op geen enkele manier te traceren… Patricia Cornwells werk over de vrouwelijke patholoog-anatoom Scarpetta is de bestverkochte thrillerserie ter wereld; alleen in Nederland en Vlaanderen zijn er al 1,5 miljoen exemplaren verkocht. Ook werd de serie bekroond met de Edgar Award en de Gold Dagger.

Specificaties

ISBN: 9789021029689
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Patricia Cornwell
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 336
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 15-12-2021

Specificaties

ISBN: 9789024574759
NUR: 332
Type: E-book
Auteur(s): Patricia Cornwell
Vertaler: Yolande Ligterink
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 4010417
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 21-01-2017

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten