Bloemen in de wind

Cathy, Chris en Carrie zijn uit hun zoldergevangenis ontsnapt en zijn achter de waarheid gekomen: dat hun moeder haar lievelingen vermoordde om beslag te kunnen leggen op een groot fortuin.

E-book:
9,99
Bloemen in de wind Deel 2

Synopsis

Samenvatting

Virigina Andrews - De Dollanganger-serie, deel 2: Bloemen in de wind.

Cathy, Chris en Carrie zijn uit hun zolder-gevangenis ontsnapt en zijn eindelijk achter de verbijsterende, verschrikkelijke waarheid gekomen: dat hun moeder er niet voor terugdeinsde haar lievelingen te vermoorden om beslag te kunnen leggen op een groot fortuin.
De kinderen hebben een nieuw leven: Chris is arts, Cathy een prima ballerina – en een blonde verleidster. Haar allure is fataal voor de mannen in haar leven, van de arts die de kinderen in zijn huis opneemt tot de man die ze verleidt om wraak te nemen op haar moeder...
Wraak voor Carrie's fysieke gebreken, voor Cory's dood, voor wat Chris en Cathy voor elkaar zijn geworden en voor wat zij hebben moeten verdragen van hun grootmoeder op die desolate zolder. De kinderen zetten dit alles hun moeder betaald – op een verdorven en uiterst geraffineerde manier…

Lees hoe het verhaal van Cathy, Chris en Carrie begon in 'Bloemen op zolder' en verdergaat in 'Als er doornen zijn', 'Het zaad van gisteren' en 'Schaduwen in de tuin', de andere boeken in de vijfdelige Dollanganger-serie!

Specificaties

ISBN: 9789026152368
NUR: 335
Type: E-book
Auteur(s): Virginia Andrews
Vertaler: Parma van Loon
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 2319636
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning
Verschijningsdatum: 27-01-2020