Berouw & Jaloezie

De eerste twee delen van de Scandinavische hitserie met rechercheur Emma Sköld nu extra voordelig in één band.

Paperback:
17,50
Berouw & Jaloezie Deel 1-2

Synopsis

Samenvatting

Berouw In een woning in Stockholm wordt een vader dood aangetroffen door zijn zesjarige dochter. Rechercheur Emma Sköld verdenkt de vrouw des huizes, die van haar gewelddadige man wilde scheiden. Maar als er meer slachtoffers vallen, raken werk en privé op een ingewikkelde manier met elkaar verstrengeld. Jaloezie Het laatste wat rechercheur Emma Sköld zich herinnert na een vijf maanden lange coma is dat ze haar baby achterliet bij haar vriend. Hij heeft de zorg echter overgelaten aan zijn ex-vriendin, en die wil de rol van invalmoeder niet zomaar opgeven. Als Emma vervolgens in het ziekenhuis wordt overplaatst naar een open afdeling, komt alles in een stroomversnelling. Heeft iemand het op Emma voorzien?

Specificaties

ISBN: 9789021033747
NUR: 332
Type: Paperback
Auteur(s): Sofie Sarenbrant
Prijs: 17,50
Aantal pagina's: 688
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 17-01-2023

Gerelateerde artikelen

Jo Nesbø: auteur van de maand mei 2022

In mei 2022 verschijnt het nieuwe boek van de Noorse thrillerauteur Jo Nesbø: 'Rateiland'. Lees hier meer over de thrillerauteur van de maand mei!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Maand van de Scandinavische Thriller

Januari is de Maand van de Scandinavische Thriller. Wij geven tips voor de beste Scandinavische Thrillers van dit moment. Deze boeken mag je niet missen!

Lees meer
Tip- en Toplijsten

Glass Key Award winnaar 2020

Elk jaar wordt er per Scandinavisch land één thriller genomineerd voor de shortlist van de Glass Key Award. Lees snel verder om te zien welke Scandinavische auteur de laatste Glass Key Award winnaar was!

Lees meer
Tip- en Toplijsten