Als er doornen zijn

Virginia Andrews, De Dollanganger-serie deel 3

Chris en Cathy leven met `hun' kinderen. Maar dan gaan de lichten aan in het verlaten huis naast het hunne en verschijnt de Oude Dame in Zwart.

E-book:
9,99
Als er doornen zijn Deel 3

Synopsis

Samenvatting

'Als er doornen zijn' is het derde boek in de Dollanganger-serie van Virginia Andrews.

Cathy en Chris, de broer en zus die opgroeiden op de zolder waar hun moeder hen opsloot, zijn inmiddels volwassen en leven als man en vrouw. Uit de ruïnes van het verleden hebben zij een huis vol liefde laten verrijzen voor 'hun' kinderen, Jory en Bart.

Maar dan gaan de lichten aan in het verlaten huis naast het hunne, en nemen een oude dame en haar vreemde butler daar hun intrek. Onder hun invloed begint Bart te veranderen – een verandering die leidt tot geweld, zelfvernietiging en perversiteit.

En terwijl de kleine jongen op de rand van de waanzin balan-ceert, en zijn gefolterde ouders en broer slechts hulpeloos kunnen toezien, wachten de geobsedeerde oude vrouw en de wraakzuchtige butler op de climax van de verschrikkingen die begonnen op een zolder, lang geleden.

Lees hoe het verhaal van Cathy, Chris en hun familie begon in 'Bloemen op zolder' en 'Bloemen in de wind', en verdergaat in 'Het zaad van gisteren' en 'Schaduwen in de tuin', de andere boeken in de vijfdelige Dollanganger-serie!

Specificaties

ISBN: 9789026152375
NUR: 335
Type: E-book
Auteur(s): Virginia Andrews
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 1951863
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning
Verschijningsdatum: 16-01-2020