Alias Emma

Alias Emma van Ava Glass is 'n spionage thriller waarin MI6-agent Emma op een missie wordt gestuurd. Dwars door nachtelijk London, achtervolgd buiten het zicht blijven van camera’s. Zal ze het redden?

Paperback:
22,99
E-book:
12,99
Alias Emma Deel 1
Alias Emma Deel 1

Synopsis

Samenvatting

Alias Eva is een razendsnelle psychologische spionage thriller waarin beginnend MI5-agent Emma dwars door nachtelijk Londen racet met de Russen op haar hielen. Zal ze het redden haar missie te volbrengen voor de zon op komt.. Alias Emma is het eerste deel van een serie.

Waar kun je je verbergen in een stad vol camera’s?

Alles aan Emma Makepeace is een leugen, zelfs haar naam. Nadat ze de training tot geheim agent heeft afgerond krijgt ze meteen met een belangrijke missie: Emma moet Michael Primalov, de zoon van Russische dissidenten, van de ene kant van Londen naar de andere kant begeleiden en hem zo in veiligheid brengen. Ze heeft twaalf uur, Russische spionnen zitten Michael op de hielen.

De Londense surveillancecamera’s zijn gehackt door de Russische overheid en Emma moet alles op alles zetten om buiten beeld te blijven. Het openbaar vervoer en taxi’s moeten ze vermijden. Pinpassen kunnen ze niet gebruiken. Wanneer Emma’s contactpersoon ineens onbereikbaar is, kan ze niemand meer vertrouwen. Eén verkeerde beweging kan voor zowel Emma als haar beschermeling de dood betekenen…

‘Ontzettend verslavend… Als je begint met lezen kun je niet meer stoppen.’ – Lisa Gardner

Specificaties

ISBN: 9789026357091
NUR: 305
Type: Paperback
Auteur(s): Ava Glass
Vertaler: Ralph van der Aa
Prijs: 22,99
Aantal pagina's: 368
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 12-09-2022

Specificaties

ISBN: 9789026357107
NUR: 305
Type: E-book
Auteur(s): Ava Glass
Vertaler: Ralph van der Aa
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 11465675
Uitgever: Ambo|Anthos
Verschijningsdatum: 09-08-2022

Gerelateerde artikelen

10 spannende boeken over seriemoordenaars

Het zijn de mensen die je liever niet in het echt tegen wilt komen, en toch krijgen we geen genoeg van thrillers over seriemoordenaars! Ik geef 10 tips voor spannende boeken over seriemoordenaars

Lees meer
Tip- en Toplijsten